تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۴۱
جالب است ۰
استاد حسین خیراندیش با اشاره به زمینه‌های ابتلا به کرونا و دیابت، چند روش ساده برای پیشگیری از ابتلا به این دو بیماری را توضیح داد.
چگونه از بیماری کرونا پیشگیری کنیم؟
به گزارش مردم فردا، استاد حسین خیراندیش در نشستی به مناسبت روز جهانی دیابت اظهار کرد: دیابت بیماری است که بیشتر از همه تحت تاثیر "سبک زندگی" است و کم‌خوری و پرخوری در بروز آن نقش اساسی دارد همچنین این بیماری از نظر اقلیمی بیشتر در نواحی سرد و خشک رواج دارد.
وی افزود: به منظور مقابله با دیابت ابتدا باید روح را با حفظ روحیه معنوی و تکیه به خداوند متعال گرم کنیم و سپس بدن را با غذاهای گرم, گرم نگه داریم.
استاد خیراندیش با اشاره به این که دیابت زمینه‌ساز دسته بزرگی از بیماری‌های دیگر است، تصریح کرد: در شرایط فعلی با توجه به این که کرونا نیز مانند دیابت زمینه سردی و سودازایی دارد, اگر این دو بیماری پیوند بخورند، شیوع گسترده‌ای در حوزه دیابت خواهیم داشت که باید به مهارش توجه ویژه‌ای شود.
این متخصص طب سنتی توضیح داد: به سبب تغییر سبک زندگی مردم دیگر دیابت گرم وجود ندارد و دیابتی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد، دیابت نوع سرد است که در میان تمام گروه‌های سنی حتی کودکان و زنان باردار دیده می شود و درمان این نوع دیابت باید از طریق ضددیابت‌های گرم صورت گیرد.
استاد خیراندیش با اشاره به راه‌های پیشگیری از دیابت گفت: کاهش سطح صفرای بدن با افزایش دیابت رابطه مستقیم دارد؛ به همین منظور برای پیشگیری از دیابت سرد بهتر است در رژیم غذایی خود از غذاهای صفرازا بیش‌تر استفاده کنیم؛ غذاهای شور, تلخ, شیرین و تند از جمله غذاهای صفرازا هستند.
وی ادامه داد: در حوزه طب سنتی درمان دیابت به وسیله عرق گزنه, عرق نعنا, عرق شمبلیله و بِه مخلوط شده با سرکه صورت می‌گیرد و مصرف میوه‌های زردآلو, کیوی, سیب ترش و بِه نیز می‌تواند در پیشگیری از دیابت گره‌گشا باشد.
استاد خیراندیش درباره عوارض کرونا متذکر شد: این بیماری یک سردی روانی روی مغز به جا می‌گزارد که سبب افسردگی می‌شود همچنین این سردی در اندام‌های گوارشی، سودایی را پدید می آورد که زمینه گرایش سریع بدن به دیابت را فراهم می‌کند.
وی در رابطه با راه‌های پیشگری از ابتلا به کرونا گفت: یکی از اقدامات موثر, گرم نگه داشتن دستگاه گوارش است؛ ترک کردن دو عادت غذایی غلطِ ناجویدن غذا و نوشیدن آب سرد نیز تاثیر زیادی در این امر دارد.
استاد خیراندیش ادامه داد: هرچه غذا بیشتر جویده شود، خلط لطیف‌‌‌تری تولید می‌شود و با رقیق‌تر کردن خون باعث می‌شود سودا شکل نگیرد؛ همچنین بهتر است هنگام تشنگی از آب جوشیده خنک استفاده شود زیرا آب سرد معده را سرد می کند و زمینه را برای ابتلا به دیابت فراهم می کند.
وی افزود: پیاده‌روی روزانه و تنفس هوای لطیف به شکل تنفس عمیق، گردش خون را افزایش می‌دهد و سبب می‌شود سودا و به دنبال آن دیابت به وجود نیاید.
استاد خیراندیش در رابطه با روش‌های درمان طب سنتی برای زخم ناشی از دیابت گفت: ابتدا باید زخم را با ترکیب عسل و نمک به نسبت 5 به 2 کنترل کنیم و سپس با ترکیب عسل و روغن زیتون آن را ترمیم کنیم.
این پیشکسوت طب سنتی کشورمان با اشاره به افزایش دیابت بارداری و افزایش این بیماری در کودکان هشدار داد: گرایش به غذاهای سرد در دوران بارداری و افزایش ترس و نگرانی در کودکان، مهم‌ترین دلایل افزایش دیابت در مادران باردار و کودکان است.
وی در رابطه با سؤالی درباره تفاوت طب سنتی و طب اسلامی گفت: طب سنتی برگرفته از کتب مرجعی است که توسط حکما طب سنتی نگاشته شده است اما طب اسلامی برگرفته از احادیث و سخنان معصومین است که بعد درمانی دارد.
استاد خیراندیش ادامه داد: طب سنتی قدمت 7 هزار ساله دارد و بیش از 3000 کتاب توسط علمای شیعه و اهل سنت در این موضوع نگاشته شده است و برتری این طب نسبت به سایر روش‌ها این است که 4  مزاجه است و با اقلیم 4 گانه جهان سازگاری دارد.
https://mardomefarda.ir/vdcebn8zijh8n.9bj.html
منبع : تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما