اگر بعد از مصرف وعدههای غذایی سنگین و یا پرخوری در تعطیلات، تصمیم میگیرید که در روزهای آینده تعداد کالری دریافتی خود را بشمارید، کم غذا بخورید و یا ...
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته ...
نتایج تحقیقات جدید انجام شده در کالج پزشکی دانشگاه ملی سئول در کره جنوبی نشان میدهد که ممکن است بین میگرن و افزایش خطر ابتلا به بیماری التهابی روده (IBD) ارتباط وجود داشته باشد.
نوع رژیم غذایی همانطور که بر وزن، طول عمر و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و اختلالات متابولیک تاثیر دارد می تواند بر تشدید بی خوابی نیز تاثیر داشته باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان مصرف روزانه فیبر ایرانیها ۱۲ تا ۱۳ گرم و نصف حد استاندارد است، گفت: کمبود فیبر در رژیم غذایی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن میشود.
مغز یکی از مهمترین اعضای بدن است و باید از آن مراقبت کرد تا بتواند بسیاری از عملکردهای بدن را به نحو احسن انجام دهد. خوب غذا خوردن برای سلامت عمومی مهم است و میتواند به طور ویژه هم بر سلامت مغز ما اثر بگذارد....
در روزهایی که به گفته یکی از مسئولان وزارت بهداشت به عنوان موج دوم آنفلوآنزا شناخته میشود، چه مواردی را باید برای پیشگیری و درمان این بیماری رعایتکنیم؟
برای کاهش سریع چربی خون چه بخوریم؟ مطالعات بسیاری نشان دادهاند که یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و دیابت نوع دو، تجمع چربیهای ناسالم در بدن است.
پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم با محوریت نمک یددار و مصرف لبنیات از امروز اول بهمن ماه آغاز شد و برای روز اول این پویش شعار «نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده ید دار باشد»، انتخاب شده است.
با آمدن فصل آنفلوآنزا و گسترش این بیماری، توصیهها درباره مصرف مایعات و داروهای کاهش دهنده تب مانند استامینوفون، ایبوپروفن یا آسپرین هم افزایش مییابد. اما باید گفت که این توصیهها همیشه سودمند نیستند.